Hei,

Mitt navn er Jaana Elisabet Lindland og  16. september 2017 vant jeg tittelen som Norges Mester i Smoothie i Mathallen i Oslo.

21 deltagere var plukket ut til å delta og det sto 1 vinner til slutt. Dette var gøy.

Jeg er opprinnelig fra Finland og er finsk, men har bodd i Norge i 25 år.  Jeg er veldig stolt av å være finsk Norges Mester i smoothie.

Drammens tidende hadde også en artikkel om meg, her.


Opptaket fra konkurransen finner du, her

 

Jeg leverer smoothie på bestilling til bedrifter i Hokksund området og har pr. i dag avtale med Pax Kundaliini Yoga senter i Hokksund.

Er nå i gang med smoothie abonnement også og du er velkommen til å ta kontakt med meg hvis du er interessert og vil vite mer.

Jeg er utdannet kostholdsveileder fra Tunsberg medisinske skole og er brennende interessert i temaet riktig mat og riktig næring for kroppen vår. Jeg har selv fått oppleve hvordan maten kan gjøre en stor forskjell i helsen og denne matreisen har gjort meg til et friskere menneske. Noen endringer i kosholdet mitt har hatt en avgjørende virkning på min hverdag.

Maten har en stor betydning for vår helse, energi og livskvalitet, mye større enn mange vet og tror. Hvis du tenker at dine helseutfordringer kan henge sammen med maten du spiser og måten du spiser på eller hvis du tror at dette har noe med din livsstil å gjøre, kan du ta kontakt med meg. Mitt ønske er å hjelpe flest mulig til å oppnå en optimal helse, bedre hverdag med økt energi og rett og slett bli den beste utgaven av seg selv. Det er mye som kan skje med endringer i kosthold og livsstil.

Jeg hjelper deg gjerne.  

Jeg er glad i å lage mat og her finner du mange oppskrifter jeg har laget. 

Jeg er også Enjo-forhandler og Enjo-ambassadør.

Interessert i kjemikaliefritt rengjøring ? Ta en titt på Enjo- siden min.