Hei,

Jeg heter Jaana Elisabet Lindland, er opprinnelig fra Finland, og utdannet kostholdsveileder fra Tunsberg medisinske skole. Jeg er brennende interessert i temaet riktig mat og riktig næring for kroppen vår. Jeg har selv fått oppleve hvordan maten kan gjøre en stor forskjell i helsen og denne matreisen har gjort meg til et friskere menneske. Noen endringer i kostholdet mitt har hatt en avgjørende virkning på min hverdag.

Jeg kan ikke legge i skjul at i tillegg til riktig mat og næring har det vært viktig for meg å bruke også riktig kosttilskudd med høyt opptak og god kvalitet. Jeg har endret min helse på mange måter. Før slet jeg med IBS og mageproblemer, bilhulebetennelser, halsbetennelser, hadde dårlig energi og dårlig søvn. Var ofte trøtt og uopplagt og ofte syk. Nakken var stadig låst og hadde mye verking i muskler og ledd.

Det er mulig å gjennopprette en god helse og få tilbake gleden og gløden i livet.

Maten har en stor betydning for vår helse, energi og livskvalitet, mye større enn mange vet og tror. Hvis du tenker at dine helseutfordringer kan henge sammen med maten du spiser og måten du spiser på eller hvis du tror at dette har noe med din livsstil å gjøre, kan du ta kontakt med meg. Mitt ønske er å hjelpe flest mulig til å oppnå en optimal helse, bedre hverdag med økt energi og rett og slett bli den beste utgaven av deg selv. Det er mye som kan skje med endringer i kosthold og livsstil.

Jeg hjelper deg gjerne, hvis du er klar?!  

Jeg er også glad i å lage mat og sunne kaker. Alt jeg lager er fullt av næring og du kan ha god samvittighet ved å spise mine retter og bakst,  her finner du mange oppskrifter jeg har laget. 

Tarmbakteriene og helsen vår påvirkes av forurensing og dårlig inneklima.

Interessert i såpefritt, enkel og effektiv rengjøring ? Ta en titt på Enjo-siden min.