Hei,

Jeg heter Jaana Elisabet Lindland, er opprinnelig fra Finland, og utdannet kostholdsveileder fra Tunsberg medisinske skole. Jeg er Norgesmester i smoothie og har jobbet lenge med økonomi og administrasjon, og nå jobber jeg også for å hjelpe andre til bedre helse.

Jeg er brennende interessert i temaet riktig mat og riktig næring for kroppen vår. Jeg har selv fått oppleve hvordan maten kan gjøre en stor forskjell i helsen og denne matreisen har gjort meg til et friskere menneske. Noen endringer i kostholdet mitt har hatt en avgjørende virkning på min hverdag. Jeg jobber mye og stresser lett og er nødt til å passe på at jeg får riktig og god næring, da dette lett tappes av kroppen og jeg mister energien og overskuddet mitt.


Jeg slet mye med min egen helse før. Dette var egentlig litt skjulte problemer. Mye forkjølet, fikk mye antibiotika, var oppblåst i magen, hadde stadig kolikk og forstoppelse og ble diagnostisert med IBS. Nakken var stadig låst og jeg var fast kunde hos kiropraktor og div. behandlere. Kostholdsendringer har hjulpet meg godt på veien ved å gjennopprette min helse, men en gammel synder ble jeg ikke kvitt. Jeg hadde nemlig ganske kraftig bulimi i mange år.

Spiseforstyrrelsene begynte i tenårene og utviklet seg til bulimi. Ble kvitt dette etter hvert da jeg ble mamma, men den usunne overspisingen ble jeg ikke kvitt. Jeg hadde ikke sunt forhold til mat og følelsene mine tok stadig over og endte med uhemmet spising og vondt i magen.

Slik har det gått i mange år opp og ned. Noen bedre dager og noen dårligere dager helt fram til jeg ble introdusert til helsekaffen. Og nå er jeg blitt helfrelst på kaffen og fått resten av prikkene på plass. Overspising, småspising og trøstespising hører til fortiden og søtsuget er også borte. Jeg har endelig fått et mer fornuftig forhold til maten og det har jeg savnet i hele mitt liv. Helt utrolig og ikke snakk om energien og godfølelsen denne kaffen gir meg.

HAR DU LYST Å TESTE HELSEKAFFEN ? JEG SELGER PRØVEPAKKER FOR 6 DAGER FOR DE SOM ØNSKER Å TESTE , klikk HER

Selskapet bak helsekaffen har en del andre gode produkter også og jeg bruker en liten god kraftpakke i tillegg til kaffen selv kan du si. Jeg har blitt friskere, gladere og mer energisk person etter at jeg begynte med produktene og det er jeg utrolig glad for. Magen fungerer også mye bedre enn før.

Jeg har veldig lyst til å hjelpe andre til å nå bedre helse, få bedre humør, sove bedre og nå sine mål enten det er smerter, betennelser, energi, vekt osv. Disse produktene sammen med god og sunn mat vil gjøre susen. OG jeg vil gjerne veilede deg underveis slik at du når dine helsemål. Du får en skreddersydd plan som passer for deg og dine utfordringer og ønsker.

Jeg er utrolig begeistret over disse produktene og har DU lyst å høre om helsekaffen eller at jeg skal hjelpe deg, så kan du bare kontakte meg via kontaktboksen på startsiden eller sende meg en mail

ØNSKER DU Å KJØPE EN PRØVEPAKKE FOR 6 DAGER ?

For de som ikke liker kaffe HAR JEG OGSÅ EN JUICE VARIANT SOM FUNGERER MYE PÅ SAMME MÅTE SOM KAFFEN.

Du kan sende meg en epost HER eller ring meg på nr. 95107767

 

Det er mulig å gjennopprette en god helse og få tilbake gleden og gløden i livet og jeg hjelper deg gjerne!