Hei,

Jeg heter Jaana Elisabet Lindland, er opprinnelig fra Finland, og utdannet kostholdsveileder fra Tunsberg medisinske skole. Jeg er Norgesmester i smoothie og har jobbet lenge med økonomi og administrasjon, og nå jobber jeg også for å hjelpe andre til bedre helse.

Jeg er brennende interessert i temaet riktig mat og riktig næring for kroppen vår. Jeg har selv fått oppleve hvordan maten kan gjøre en stor forskjell i helsen og denne matreisen har gjort meg til et friskere menneske. Noen endringer i kostholdet mitt har hatt en avgjørende virkning på min hverdag. Jeg jobber mye og stresser lett og er nødt til å passe på at jeg får riktig og god næring, da dette lett tappes av kroppen og jeg mister energien og overskuddet mitt.

Jeg slet mye med min egen helse før. Dette var egentlig litt skjulte problemer. Mye forkjølet, fikk mye antibiotika, var oppblåst i magen, hadde stadig kolikk og forstoppelse og ble diagnostisert med IBS.
Nakken var stadig låst og jeg var fast kunde hos kiropraktor og div. behandlere.

Kostholdsendringer har hjulpet meg godt på veien ved å gjennopprette min helse, og jeg er derfor her for å hjelpe deg også på veien videre med dine utfordninger.Jeg har veldig lyst til å hjelpe andre til å nå bedre helse, få bedre humør, sove bedre og nå sine mål enten det er smerter, betennelser, energi, vekt osv.  OG vil gjerne veilede deg underveis slik at du når dine helsemål. Du får en skreddersydd plan som passer for deg og dine utfordringer og ønsker. 

Endringene trenger ikke å være så store at du kan oppleve en forskjell, så vi snakker ikke alltid om noe som du ikke kan klare :)


I tillegg til endringer og justeringer i kostholdet anbefaler jeg helsematten BEMER.

Se linker og info på siden.

Du kan sende meg en epost HER eller ring meg på nr. 95107767

 

Det er mulig å gjennopprette en god helse og få tilbake gleden og gløden i livet og jeg hjelper deg gjerne!