Hei,

Jeg heter Jaana Elisabet Lindland, er opprinnelig fra Finland, og utdannet kostholdsveileder fra Tunsberg medisinske skole. Jeg er brennende interessert i temaet riktig mat og riktig næring for kroppen vår. Jeg har selv fått oppleve hvordan maten kan gjøre en stor forskjell i helsen og denne matreisen har gjort meg til et friskere menneske. Noen endringer i kostholdet mitt har hatt en avgjørende virkning på min hverdag.

Jeg kan ikke legge i skjul at i tillegg til riktig mat og næring har det vært viktig for meg å bruke også riktig kosttilskudd med høyt opptak og god kvalitet. Det er mulig å oppnå Elite helse. Synergy Worldwide sine produkter har hjulpet meg mye og dette er også tilgjengelig for DEG. Det er spesielt disse produktene som jeg har brukt: Mistify, Phytolife og Proargi9+ i tillegg til rensekuren Purify.

Maten har en stor betydning for vår helse, energi og livskvalitet, mye større enn mange vet og tror. Hvis du tenker at dine helseutfordringer kan henge sammen med maten du spiser og måten du spiser på eller hvis du tror at dette har noe med din livsstil å gjøre, kan du ta kontakt med meg. Mitt ønske er å hjelpe flest mulig til å oppnå en optimal helse, bedre hverdag med økt energi og rett og slett bli den beste utgaven av deg selv. Det er mye som kan skje med endringer i kosthold og livsstil.

Jeg hjelper deg gjerne, hvis du er klar?!  

Jeg er også glad i å lage mat og her finner du mange oppskrifter jeg har laget. 

Tarmbakteriene og helsen vår påvirkes av forurensing og dårlig inneklima.

Interessert i såpefritt, enkel og effektiv rengjøring ? Ta en titt på Enjo- siden min.

Ved å klikke bildet over, kan du bestille direkte fra Synergy Worldwide til fordelskundepris -10 % ( prisen endrer seg etter at kundenummeret er opprettet )