Start innenfra med purify

Tiden er inne for fokus på tarmbakteriene og hvordan de spiller inn på helsen vår. Aldri før har vi snakket eller jobbet så mye med tarmen vår som vi gjør nå.

Selv om mikrobene i kroppen er svært viktige for å overleve, kan de også være skadelige for din helse. Mikrobiomets helse påvirker hjernefunksjonen, humøret, immunsystemet og magetarmkanalen. Tre firedeler av mikrobiomet lever faktisk i tarmene.

Purify er et pakkesett for deg med fordøyelsesplager, mage- tarm problematikk eller for deg som ønsker å komme noen skritt nærmere den beste deg uansett alder og utfordringer.
Purify er et pakkesett som i hovedsak konsentrere seg om tarm – mikrobiomet. 

Hvorfor bør du rense? Mikrobiomet lider på grunn av giftige miljøer, næringsfattig mat og en stressende og stillesittende livsstil. Dette fører til en usunn balanse mellom gode og dårlige bakterier, noe som til syvende og sist påvirker alle systemer i kroppen.

Her kan du fjerne det dårlige mikrobiomet samtidig som du tilfører gode probiotiske magebakterier og tar vare på miljøet som trengs for å ha en kropp i balanse.

Purify er ikke noe som pågår i det uendelige med en grusom diett som gjør det umulig å gjennomføre, NEI. Purify er et rensesett som går over tre uker. Her tilfører du næring til mikrobiomet. Ved å bruke de nøye fremstilte kosttilskuddene og følge opplegget du får fra Synergy har du knallgode muligheter for å rette opp i ubalanser i din egen kropp.

Hvem har nytte av purify? 
De med morbus chron.
De med ulcerøs kolitt.
De med irritabel tarm.
De med allergier og matintoleranser.
De med stresset og urolig mage.
De med hudproblemer.
De med vektproblemer.
De som ønsker mer energi.
De med depresjon eller angst.
De som er på leiting etter betydelige og varige endringer i helsen sin.
De som trener og ønsker bedre resultater.
De som ønsker å oppnå Elite helse.

Funfact – av de som sliter med IBS ses 60% ut til å ha en overvekst av tarmbakterier i tynntarmen, også kalt SIBO. Mange med IBS kan altså bedre plagene sine å bli friske med å behandle den faktisk årsaken å ikke bare lindre symptomer. 

Purify inneholder – BIOME DT, BIOME SHAKE, BIOME ACTIVES, BODY PRIME, PROARGI-9.
Ved å kjøpe Pyrify kuren får du i tillegg til produktene også en måltidsplan, kostholdsveiledning og alle verktøyene du trenger for å lykkes med din reise.

Purify Kit kan du kjøpe via denne linken HER